За Триди

Триди ООД е българска компания, специализирана в търговия с мебели и столове.

Повече от 15 години ние, от фирма „ТРИДИ “, предлагаме за нашите клиенти качествени и разнообразни продукти за дома и офиса, които включват цялостно обзавеждане на големи обществени пространства, офиси, директорски и работни кабинети, кол центрове, заседателни и конферентни зали, аудитории, рецепции, училища, образователни центрове, архиви и др.

Приоритет на фирмата ни е осигуряване на разнообразен асортимент от продукти и цялостни решения за обзавеждане на работното и публичното пространство.

Екипът ни ще предложи изцяло индивидуален подход при разработване на Вашия проект, съобразен със специфичните Ви изисквания, необходимост и бюджет.

Основна цел на компанията е да предостави удобни, комфортни и качествени продукти на нашите клиенти. Мнението Ви е най-добрата атестация за нашия труд.

Наши партньори са:

Обърнете се към нас, когато Ви предстои обзавеждане на:

  • офиси – фоайета, рецепции, работни пространства, мениджърски кабинети, заседателни зали, помещения за съхраняване на документи
  • големи обществени пространства – фоайета, конферентни и конгресни зали, учебни и лекционни зали в училища, университети, хотели
  • аудитории, театри и кина, спортни зали и стадиони
  • архиви, книгохранилища, библиотеки
  • заведения за хранене, кафенета и барове
  • дома – столове, бюра, мека мебел и др.
Къде се намираме? кв.Изток, ул.Николай Хайтов 2,
гр.София
Връзка с нас Тел: +359 2 963 04 39
Мобилен: +359 898 525 095
email: office@tridi.bg
Работно време Понеделник - Петък - 9:00 - 18:00